Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с педала на съединителя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с педала на съединителя

Здравейте колеги!Имам един проблем... карам Алфа 146 1.9ТД и от няколко дни педалът на съединителя стана мек..Хода е съвсем малък... Колата беше останала с малко спирачна течност и предполагам че трябва обезвъздушаване Някой може ли да ми даде съвет къде се намира пробката ?? Благодаря предварително!
    Last edited by oennn; d.m.y г., 14:23. Основание: грешка

Спирачките са ти добре. Споко.
    Казанчето макар и да е свързан с помпата на съеденителя, точката му е висока, така, че и да е текло, няма как да е влязал въздух в спирачната система.

Ако под скоростната кутя виждаш спирачна течност, значи най вероятно помпата е изтекла и трябва да се смени. Може и крачната да е дала фира, но обикновенно първо издъхва другата.

Само не знам при TD/JTD дали помпата е вътре в ск. кутия или е отгоре. Ако е вътре, лошо ... ще трябва се свали ск. кутия :-/

И все пак да попитам, като напълниш казанчето и помпиш , втвърдява ли се за даден момент педала?

Аз преди 2 години пътувах само на 5-та от Варна до София

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
    AR 155 2.0 16v SUPER
    Toyota Corolla 2014 S Premium
    Moskvich 2140

Comment

Педалът е готов... Помпичката се намира под акумулатора..Свалихме акумулатора,както и металната планка и
      намерихме прословутата пробка тя се намира точно върху помпата.Препомпвахме педала няколко пъти,после единият задържа педала докрай,а аз С ключе 7 отвих пробката и обезвъздуших и допълних спирачна течност.Беше налапала доста въздух,но се радвам,че всичко се оправи!Процедурата траеше не повече от 30мин!Педалът е толкова добре,че направо се преродих... от няколко дни се измъчих направо Благодаря за бързия отговор!!!
      Last edited by oennn; d.m.y г., 17:18.

Comment

Working...
      X